مجتبی خاشی جهاد کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی خاش با اشاره به اینکه ۴۸ درصد محصولات باغی خاش را نخلستان ها به خود اختصاص داده است گفت : در شهرستان خاش کشت دو نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در خاش مناطق ایرندگان و دهستانهای پشتکوه و کارواندر با افزون بر هفت هزار هکتار است.

مجتبی خاشی صبح امروز در گفت و گو با آوای سرحد اظهار داشت: برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش’روتک’ از اواخر مرداد آغاز می شودو تا پایان شهریور ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی خاش با اشاره به اینکه ۴۸ درصد محصولات باغی خاش را نخلستان ها به خود اختصاص داده است گفت : در شهرستان خاش کشت دو نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در خاش مناطق ایرندگان و دهستانهای پشتکوه و کارواندر با افزون بر هفت هزار هکتار است.

وی با بیان اینکه قالبا ۹۹ درصد سطح زیر کشت خرمای این مناطق را رقم ربی تشکیل می دهد، تصریح کرد: منطقه مرزی روتک خاش از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی مناسبی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی خاش اظهار داشت: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از یکهزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.

مجتبی خاشی اذعان داشت: سطح زیر کشت خرمای دیم در شهرستان خاش حدود ۳ هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و ۵۰۰ هکتارمیباشد و سالیانه افزون بر ۱۱هزار تن خرما از نخلستان‌های شهرستان خاش به بازار عرضه می‌شود.

انتهای پیام/۷۶۷۴