ناگمان پچ ، غذایی سنتی در جنوب سیستان و بلوچستان

کباب ناگمان پچ (پز)، غذای محلی مردم مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، جنگی زردکوهی یکی از معتمدان روستای الهی آباد نایگون شهرستان ایرانشهر گفت : اصطلاح ناگمان پچ به  معنای ناگهانی پختن است  که با استفاده از حرارت  آتش پخته می شود
وی افزود : این غذای محلی  یکی از خوشمزه ترین کباب های مناطق بلوچستان  است که  پخت آن از گذشته های دور تا کنون در بین مردمان این مناطق رایج است.
  جنگی زردکوهی در خصوص گوشت مورد استفاده و مدت زمان تهیه ناگمان پچ هم گفت: معمولا از گوشت گاو و گوسفند برای پخت این کباب استفاده می شود که بین سه تا شش ساعت پخت آن طول می کشد .
معتمد روستای الله آباد نایگون گلایه هایی هم داشت و اینکه به این غذای محلی توجه بیشتری شود تا به عنوان یک برند غذای محلی در رستوران ها و سفره های مردمان ایرانی مورد استفاده قرار گیرد.