مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به وجود ۲۰۲ بیمار تالاسمی ماژور در خاش روزانه به ۴۰ واحد خون در این شهرستان مورد نیاز بوده که تأمین آن با کمک مردم امکانپذیر است.

به گزارش آوای سرحد  ابوالحسن صفدری گفت : با تلاش‌های شبانه روزی و کمک خیران ، پایگاه انتقال خون خاش بازسازی شده و همکاران ما در حال حاضر در تمامی روزهای هفته آماده خدمت رسانی به مراجعان برای تأمین خون مورد نیاز بیماران این شهرستان هستند.

وی افزود: خاش با داشتن ۲۰۲ بیمار تالاسمی ماژور روزانه به ۴۰ واحد خون نیاز دارد که تأمین آن با کمک مردم امکان پذیر است قطعا اگر مردم از فواید و مزایای اهدای خون آگاه شوند در این کار خیر و انسان دوستانه شریک خواهند شد.

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مدیریت ذخایر خونی در استان با توجه به تعداد زیاد بیماران نیازمند به خون در این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: هر سال در روزهای سرد سال و با برودت هوا میل مراجعه اهدا کنندگان کاهش می‌یابد و این سازمان با برگزاری پویش‌ها و همکاری دستگاه‌های دیگر هماهنگی لازم را برای اعزام تیم‌های سیار برای خون‌گیری انجام می‌دهد

/انتهای خبر