به گزارش پایگاه خبری بیرک ؛ سیستان و بلوچستان از جمله استان هایی است که در کنار تاریخ و تمدن غنی و همچنین طبیعت و جاذبه های گردشگری بسیار، در زمینه مردم شناسی و فرهنگ بومی به ویژه غذاهای محلی حرف های زیادی برای گفتن دارد.غذاهای محلی در هر گوشه این دیار متناسب با جغرافیای منطقه و آب و هوای آن تهیه می شود که با توجه به تنوع اقلیم در کشور تاکنون بسیاری از ذائقه های ایرانی در استان های دیگر را به خود جلب کرده است. تنوع غذایی در شمال، مرکز و جنوب استان به خوبی می تواند بسیاری از علاقه مندان به غذاهای محلی را متوجه خود کند و برای هر ذائقه ایرانی حرفی برای گفتن داشته باشد.یکی از غذاهای محلی معروف این استان، «کشک زرد» متعلق به خطه شمال استان یعنی سیستان است که خوشبختانه توانسته بازار خوبی در پایتخت در میان غذاهای سالم و ارگانیک پیدا کند. این کشک، با توجه به راحتی و سرعت طبخ، مورد علاقه بسیاری از خانواده های سیستانی است و در صورتی که شرایط تهیه آن را داشته باشند به اندازه نیاز یک سال خود آن را تولید و به خصوص در فصل سرما از آن استفاده می کنند.
دسترسی سریع .