بخشدار ایرندگان گفت : احداث یک موزه ی آثار تاریخی در بخش ایرندگان جهت نگهداری ،حفظ و معرفی آثار مکشوفه از ضروریات در این بخش می باشد .
جمشید هاشمزهی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : متاسفانه اکثر آثار تاریخی موجود در بخش ایرندگان ناشناخته باقی مانده اند و نیازمند کشف و معرفی می باشند .
وی افزود : سنگ نگاره های چهارگَرّان از جمله موارد تاریخی بخش ایرندگان است که توسط اهالی منطقه کشف شده اند.
بخشدار ایرندگان ادامه داد : هیچ گونه اطلاعاتی از این سنگ نگاره ها در دست نیست و برای به دست آوردن قدمت این آثار نیازمند حضور تیم تحقیقاتی و اکتشافی هستند.
وی تاکید کرد : احداث یک موزه ی آثار تاریخی در بخش ایرندگان جهت نگهداری ،حفظ و معرفی آثار مکشوفه از ضروریات در این بخش می باشد.
محسن دادکانی نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت :بخش عظیمی از سنگ نگاره های چهارگران ایرندگان بر اثر فعالیت های طبیعت تخریب شده و بقایای این آثار نیز در معرض تخریب شدن قرار دارند.
وی با انتقاد از عملکرد ضعیف اداره میراث فرهنگی شهرستان خاش در بخش ایرندگان گفت :متاسفانه این اداره اقدامات شایسته ای جهت اکتشاف و ثبت آثار تاریخی و فرهنگی بخش ایرندگان انجام نداده و مردم بخش ایرندگان از این امر ناراضی اند .
عضو شورای بخش ایرندگان افزود : از تمامی نهاد های مربوطه درخواست میشود در خصوص کشف ،معرفی و ثبت آثار تاریخی بخش ایرندگان اقدامات لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد : با توجه به قدمت بالای بخش ایرندگان ،احداث یک موزه ی آثار تاریخی در بخش ایرندگان جهت نگهداری ،حفظ و معرفی آثار مکشوفه از ضروریات در این بخش می باشد .
سعید
تاریخ : ۲۰ - فروردین - ۱۳۹۵
آثار تاریخی کشور عریزمان متاسفانه به دلیل عدم توجه تخریب شده است،از مسئولین میخواهیم بیشتر به ایم مهم توجه نمایند.
از گروه تجسس و راهنما آقایان مهندس حبیب اله جانی، مهندس ابوبکر رحیمی، حافظ جانی و دیگر دوستان که جهت معرفی این آثار زحمت کشیده اند تشکر مینماییم.
فاتحي
تاریخ : ۲۷ - اردیبهشت - ۱۳۹۵
سلام ،یادش بخیر حدود ده پونزده سال پیش این سنگ نگاره هارو دیدم ولی بارها به مسئولین میگفتیم ولی کو گوش شنوا از این تصاویر مشخصه که کلی رنگ روی تصاویر و سنگ نگاره ها رفته.