عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

راه اندازی تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور در زاهدان

مدیرگروه تغذیه و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: موافقت شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با پذیرش دانشجو در رشته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به راه اندازی تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور نزدیک تر کرد.

به گزارش ایسنا-  منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر منصور شهرکی در شورای بهداشتی استان افزود: در دویست و شصت و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با راه اندازی رشته علوم صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در مقطع کارشناسی پیوسته موافقت شد.

وی با اشاره به اینکه از مهرماه سال آینده در این رشته دانشجو پذیرش می شود تصریح کرد: با جذب یک عضو هیئت علمی دیگر و موافقت شورای گسترش با راه اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: راه اندازی این دانشکده گامی در راستای رفع نیاز استان و استان های همجوار به دانش آموختگان گرایش های مختلف تغذیه ،صنایع غذایی  و بهداشت و ایمنی مواد غذایی خواهد بود.

وی ضمن قدردانی از تلاش های همکاران گروه تغذیه و صنایع غذایی و حمایت های مسئولان دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با تصویب چارت و تخصیص محل مناسب ساختمانی برای این دانشکده، مسیر ارتقاء هموارتر شود.

وی همچنین گفت:رشته تغذیه از سال ۱۳۸۶ در این دانشگاه راه اندازی شده و تا کنون بیش از  ۱۰۰ نفر در این رشته دانش آموخته شده اند که در تمام نقاط استان مشغول بکارند.

دکتر منصور شهرکی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ دانشجو نیز در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تغذیه در این دانشگاه مشغول به تحصیلند.